Kipu Muissa Kehon Osissa

ThermaCare joustavaan käyttöön.

ThermaCare®-tuote alaselälleKivunlievitystä, esimerkiksi käsivarteen, jalalle, polveen, tai selän keskiosaan

Jos jotakin yli 600 lihaksestamme rasitetaan liikaa tai väärin, aivomme viestivät kivusta. Kivun hoitaminen levolla ja liikkumattomuudella johtaa nopeasti kivun, kipua välttelevän asennon ja vielä kovemman kivun noidankehään. Yhdistämällä lämpöhoito ja liike maksimoidaan liikerajoitteiden ja siten myös kivun parantaminen.

Uudet ThermaCare-lämpötyynyt joustavaan käyttöön takaavat terapeuttisen syvävaikutteisen ja tasaisen 40 °C:n lämpötilan 8 tunnin ajan. ThermaCare -lämpötyynyt ovat tarkoitettu paikallisen kivun kohdistettuun hoitoon. Myös kehon haasteellisimmille alueille, jotka anatomiansa vuoksi edellyttävät lämpötyynyltä optimoitua ja ergonomista muotoilua: esimerkiksi keskiselässä, lapaluiden välissä, olkavarressa tai pohjeluussa tai muissa kohdissa, joissa tarvitaan paikallista kivun lievitystä. Neljä kiinnitystarraa pitää kipualueen kokoon sopivan lämpötyynyn paikallaan.

ThermaCare joustavaan käyttöön mahdollistaa rentouttavan lämpöhoidon ilman jokapäiväiselle elämälle aiheutuvia rajoitteita ja edistää siten paranemisprosessia ja liikkuvuutta.

Lämpötyynyjen ergonominen muoto myötäilee kaikkia liikkeitä. Varma kiinnitys ja tasainen syvälämpö ongelma-alueilla ilman lääkeaineita. Joustavat käyttömahdollisuudet kipeytyneissä paikoissa.